Om oss

dekorhjelpen.no består av dyktige blomsterdekoratører, interiørkonsulenter og anleggsgartnere og tilbyr plantedekor til bedrifter, restauranter og private, ute og inne, til hverdag og til fest.

Floriss Bragernes Drammen

Velkommen til Floriss Bragernes
Vi er en flott gjeng jenter med glimt i øyet og som elsker faget vårt.
Vi har gode kunnskaper og erfaringer innenfor feltet vårt og vi tilbyr fagkunnskap, kvalitet, kreativitet, og god kundeservice.
Vi lager alt innen binderi/blomsterfaget som buketter, dekorasjoner, grupper, arrangementer, brudebuketter med tilbehør, sorgprodukter, videreformidling via interflora osv. så her er det bare å ta kontakt om du trenger hjelp!
Vi har  også de råeste pottene og de kuleste figurene/gaveartikler. You name it. Trenger du blomster, inspirasjon, gaver, osv. så kom innom da vel, vi fixer det meste. Til og med et smil😁
- Therese

Besøk hjemmeside

Opdahl Tulipa blomster Mjøndalen

På det blomstrende hjørnet, midt i hjertet av Mjøndalen sentrum, ligger vår sjarmerende blomsterbutikk med sjel. Vi ble etablert allerede i 1951 av Magny og Lauritz Opdahl,  som var lidenskapelig opptatt av blomster, blomsterdekoratørfaget, kvalitet og service. Dette er noe vi bestreber oss på å videreføre! Vi er en fin gjeng av faglærte, blide, kreative, stolte blomsterdekoratører som alle brenner for faget vårt. Vi utfører alt av blomsterbinderi og har dekoratører som utfyller hverandre og mestrer alle oppgaver innenfor faget. De siste årene har Tulipa blomster, en etablert og godt innarbeidet fagbutikk flyttet inn under vårt tak og blitt en del av oss. Blomster er en del av livet vårt. Fra glede ved den spede begynnelse, fødsel, dåp, bursdager, konfirmasjon, jubileer, bryllup, merkedager og til slutt sorgen ved livets ende. Vi utfører alt med fokus på personlig tilpasning, høy kvalitet og følger aktuelle trender. Hverdags blomsten, gave blomsten og et godt utvalg av gaveartikler finner du selvfølgelig hos oss, hvor en av våre dekoratører alltid er til stede med et smil, en prat, ofte en god latter for å hjelpe deg. Vi bringer blomster i nærmiljøet  og gjennom Interflora formidler vi blomster på døren nesten hvor som helst i verden.- Si det med blomster!  Rett på døren-  Rett i hjertet
- Lene

Besøk hjemmeside

Interiørkonsulent og anleggsgartner Mari

Planter er blitt en del av interiøret, på samme måte som et møbel. Lekre potter med frodige grønnplante eller vakre buketter med friske blomster gjør noe med deg. I årtusener har mennesker kjent glede i å omgi seg med blomster og planter. Forskningen viser i dag at planter kan være en fin liten innsprøytning for den psykiske helsen, i tillegg til å bidra til friskere luft, bedre akustikk og rett og slett et flottere rom.

Syns du dekorering kan være litt vanskelig? Med vår kompetanse hjelper vi deg! Vi utfører plantedekor til hverdag og fest, for bedrifter og private.
Ta kontakt så hjelper vi deg!

-Mari

Kontakt info

+47 46846070
post@dekorhjelpen.no

Følg oss

Facebook LogoInstagram Logo
© 2023 Copyright Buskerud Blomster
|
|